Harjoittelun ohjelmointi auttaa saavuttamaan asetetut tavoitteet. Valmennuksessa ja ohjelman suunnittelussa otetaan yksilöidysti huomioon lähtökohdat, liikuntatottumukset ja toivotut tulokset Treenaatpa sitten kotona tai kuntosalilla, mahdollisuuksia liikkumiseen on rajattomasti.
Etsitään yhdessä sinulle paras tapa.

YKSILÖLLINEN OHJELMA

Kuntoilussa ei ole olemassa oikopolkuja, mutta voin näyttää suunnan. Juuri sinulle räätälöidyn harjoitusohjelman avulla saavutat tavoittelemasi tulokset ja yksilöllisen harjoittelun keinoin vahvistamme heikkouksia, kehitämme kokonaisuutta ja iloitsemme onnistumisista yhdessä. Et jää yksin tulostetun treeniohjelman kanssa, vaan apunasi on valmentajan tuki. Ohjelmaa ja kuormitusta voidaan säädellä matkan varrella tilanteen, tarpeiden ja tavoitteiden mukaan.

SINULLE SOPIVAA HARJOITTELUA

En voi tarjota taikatemppuja, sillä hyvinvointi ja hyvä kunto saavutetaan järkevällä ja johdonmukaisella harjoittelulla. Toiminnallisen harjoittelun avulla tähdätään vahvaan ja varmatoimiseen kehoon. Lihaskunnon, kestävyyden, koordinaation ja tasapainon kehittäminen parantaa niin kilpailusuorituksia kuin arkielämän rutiinejakin.

KOKEMUKSIA

Anssi on ollut loistava apu, jotta paikat pysyvät kunnossa ja palaudun treeneistä.
Erittäin ammattitaitoinen ja aidosti kiinnostunut työstään!

– Juuso Hassi, kymmenottelija.

AJANKOHTAISTA SISÄLTÖÄ:

Anssi Koskinen

Anssi Koskinen

Valmentaja, Urheiluhieroja, Koulutettu hieroja

+358 405 790 877

anssi92koskinen@gmail.com